Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Frambozen Confiture

Frambozen tartelettes

 
Gemiddeld
15 min. voorbereidingstijd + 30 min. wachttijd + 15 min. oventijd

Frambozen Confiture

200 g bloem

150 g Bonne Maman Frambozen Confiture


100 g koude boter, in blokjes

50 g poedersuiker

1 eierdooier

1-2 el koud water

Snufje zout

Extra poedersuiker om te bestuiven

Vershoudfolie

Rond uitsteekvormpje

Muffinvorm/ kleine taartvormpjes

Stappen

1 Meng in een kom de bloem, poedersuiker en het zout. Voeg de koude boter toe en wrijf met je vingers door de bloem tot het mengsel op broodkruim lijkt

2 Voeg de eidooier en een beetje water toe en kneed tot een samenhangend deeg. Vorm een bal, wikkel in vershoudfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.

3 Verwarm de oven voor op 180 °C (hete lucht 160 °C). Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak (3–4 mm dik). Steek rondjes uit en bekleed hiermee kleine taartvormpjes of een mini-muffinvorm. Prik gaatjes in de de bodems met een vork.

4 Schep 1 theelepel frambozenjam in elk deegbakje. Bak 15–18 minuten tot ze goudbruin zijn.

5 Laat afkoelen en haal voorzichtig uit de vormpjes. Bestuif eventueel met poedersuiker.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal