Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Frambozen confiture

Frambozentaartje

 
Gemiddeld
4 stuks
20 min. bereidingstijd + 30 min. wachttijd + 50 min. oventijd

Frambozen confiture

3 eieren op kamertemperatuur

150 g bloem

80 g amandelpoeder

1 tl bakpoeder

175 g bruine suiker

10 cl volle room

60 g gesmolten boter

5 el oranjebloesemwater

1 pot Bonne Maman Frambozen Confiture

90 g poedersuiker

Stappen

Verwarm je oven voor op 150°C.

2 Klop in een kom de eieren met de suiker tot ze bleek zijn. Terwijl je blijft kloppen, spatel je de room erdoor. Spatel voorzichtig de bloem, het bakpoeder en het amandelpoeder er doorheen. Giet vervolgens de afgekoelde gesmolten boter en het oranjebloesemwater bij het mengsel.

3 Giet het mengsel in een beboterde en bebloemde vorm en bak in de oven op 150°C gedurende 45 minuten tot 1 uur. Haal de cake eruit en laat afkoelen op een rooster.

4 Maak het glazuur door een eetlepel water en de poedersuiker te mengen tot een gladde massa.

5 Steek de rondjes uit de cake met een koekjesvorm of een mes. Bestrijk een rondje cake met Bonne Maman frambozenjam en bedek met een tweede rondje cake.

6 Bedek met glazuur en laat 30 minuten opstijven voor het serveren.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal