Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Abrikozen confiture

Gehaktbrood met Abrikozen Confiture

 
Gemiddeld
10
15 min. bereidingstijd + 40 min. oventijd

Abrikozen confiture

2 kleine stronken (of 1 grote) prei, in dunne ringen

2 sneetjes brood, zonder korstjes

500 g rundergehakt

3 el Bonne Maman Abrikozen Confiture

2 el grove mosterd

1 el gedroogde rozemarijn

1 ei

250 g cherrytomaatjes aan de tak

Cakevorm 25 cm

Stappen

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de preiringen zo fijn mogelijk. Week de sneetjes brood in wat water. Doe het gehakt met de prei, de abrikozenjam, mosterd en het ei in een ruime kom.

Knijp het brood uit. Voeg samen met 1 flinke eetlepel zout en versgemalen zwarte peper toe aan de kom en kneed tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.

Schep het mengsel in de cakevorm en bak het gehaktbrood in het midden van de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Verdeel de laatste 15 min. de cherrytomaatjes erover.

 

Tip Lekker met gebakken gnocchi en een groene salade.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal