Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Gember bosbessen mocktail

 
Makkelijk
2
10 min. bereidingstijd

1 groot stuk gember

3 el Bonne Maman Bosbessen Confiture

Ijsblokjes

250 ml perensap

1 limoen

400 ml mineraalwater met bubbels

50 g blauwe bessen

2 lege Bonne Maman potjes

Stappen

1 Snij met een scherp mes twee, dunne grote stukken gember af voor garnering. Rasp vervolgens ca. 3-4 theelepels van de gember (of naar smaak). Schenk er 4 eetlepels heet water bij en laat even staan. Verdeel het gemberwater over twee potjes of glazen. Roer de jam erdoor. Snij de limoen en stukjes.

2 Vul de glazen met ijsblokjes en limoen. Schenk het perensap erbij. Vul aan met mineraalwater. Garneer met de blauwe bessen.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal