Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien

Geroosterde rabarber

 
Makkelijk
4
10 min. bereidingstijd + 25 min. oventijd

Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien

600-800 g rabarber

1 sinaasappel (schoongeboend)

1 vanillestokje

100 g Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Aardbeien

Ovenschaal of kleine bakplaat

Stappen

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verwijder de uiteinden van de rabarber en snijd de rest in schuine stukken van ca. 5 cm en verdeel ze over de ovenschaal. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Verdeel het rasp en sap over de rabarber. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met de punt van het mes het merg eruit. Verdeel het merg met de aardbeienjam over de rabarber. Leg het vanillestokje er ook tussen.

Rooster de rabarber in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Schep een beetje om voor het serveren.

 

Tip Lekker warm of koud met yoghurt en muesli als ontbijt, met verse aardbeien en slagroom of vanille-ijs als nagerecht.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal