Gevlochten taart met Aardbeien Confiture
	1 Meng de droge ingrediënten: bloem, suiker, hazelnootpoeder, speculaaskruiden en zout.
Voeg vervolgens de boter in kleine stukjes toe. Wrijf het mengsel goed met je vingertoppen tot een kruimelig deeg en voeg dan het water toe.
2 Vorm een bal van het deeg en laat minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
3 Verdeel het deeg in twee delen: ongeveer 1/3 en 2/3. Rol beide delen uit met een deegroller. Bekleed met het grootste deel een taartvorm. Prik gaatjes in de bodem met een vork en verdeel de pot Bonne Maman aardbeienjam erover.
4 Snijd het tweede deeg in repen van ongeveer 1 cm breed. Vorm hiermee een raster, zoals in de video te zien is, van boven naar beneden tot je het gewenste patroon hebt.
5 Bestrijk het deeg met de eidooier.
6 Bak de taart in een voorverwarmde oven gedurende 40 minuten op 180°C. Laat daarna afkoelen.