![](http://bonnemaman.nl/cdn/shop/articles/breakfast_granola-bowl_instagram_nl-570x430_520x500_0dff8a88-1b9a-498d-bdc7-530f08fa9a65.jpg?v=1736464393&width=500)
Granola bowl met aardbeien confiture
![](http://bonnemaman.nl/cdn/shop/articles/breakfast_granola-bowl_instagram_nl-570x430_520x500_0dff8a88-1b9a-498d-bdc7-530f08fa9a65.jpg?v=1736464393&width=500)
1 Voeg alle ingrediënten voor de granola toe aan een mengkom: gepofte rijst, havermoutvlokken, kokosrasp, kokosolie en ahornsiroop. Mix de ingrediënten door elkaar tot het mengsel voldoende onder gedompeld is in siroop.
2 Bedek een bakplaat met bakpapier, en verdeel de granola in een dunne laag over het bakpapier. Plaats het in de heteluchtoven voor 15min op 160 graden.
3 Haal uit de oven en laat een paar minuten afkoelen. De granola wordt vanzelf knapperig als je het even laat staan.
4 De basis voor de bowl is Griekse yoghurt, naturel of vanille.
5 Voeg de gewenste hoeveelheid granola toe, een paar kokoschips, een paar stukjes aardbeien, samen met twee lepels Bonne Maman Confiture als topping.