Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta

Haver-pinda cookies

 
Gemiddeld
12 stuks
20 min. bereidingstijd + 10 min. oventijd

Pindapasta

100 g volkoren tarwemeel

50 g havervlokken

1 tl bakpoeder

100 g gedroogde cranberries

1 rijpe banaan

200 g Bonne Maman Pindapasta

Bakplaat

Bakpapier

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe het meel, havervlokken en bakpoeder in een kom en roer met een garde door. Roer de cranberries erdoor. Prak de banaan fijn en roer die samen met de pindapasta erdoor tot een deeg. Maak van het deeg een rol van ca. 15 cm (8 cm doorsnede) en snijd in 12 plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

2 Bak de koekjes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar. Laat ze 15 min. afkoelen.

 

Tip Doop de koekjes voor de helft in gesmolten chocolade. Smelt 100 gram extra pure chocolade 70% au bain-Marie in een kleine kom, doop de helemaal afgekoelde koekjes er tot halverwege in, leg ze op een stuk bakpapier en laat de chocolade stollen.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal