Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnoot choco cruffins

 
Makkelijk
6 stuks
15 min. bereidingstijd + 20 min. oventijd

Boter om in te vetten

3 el hazelnoten + extra voor garnering

2 el cacaonibs

1 blikje croissantdeeg (240 g)

6 el Bonne Maman Hazelnootpasta

4 el ahornsiroop

Muffinvorm met 6 holtes

Stappen

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de muffinvorm in met boter.

Hak de hazelnoten grof. Rol het croissantdeeg uit en snijd het op de stippellijn in 3 gelijke rechthoeken. Duw de diagonale stippellijn goed dicht en halveer de rechthoeken in de lengte. Bestrijk de stroken met Hazelnootpasta en bestrooi met de hazelnoten en cacaonibs. Rol ze op tot een slakkenhuisje en zet ze in de muffinvorm.

Bak de cruffins in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Besprenkel met ahornsiroop en bestrooi met extra hazelnoten. Serveer direct met extra Hazelnootpasta.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal