Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnootpasta

Hazelnoot choco frappé

 
Makkelijk
2
15 min. bereidingstijd

Hazelnootpasta

2 kopjes espresso of sterke koffie

4 el Bonne Maman Hazelnootpasta + extra voor garnering

300 ml melk naar keuze

Ca. 20 ijsblokjes

Slagroom spuitbus (optioneel)

1 tl cacaopoeder (optioneel)

Blender

Stappen

1 Schenk de hete koffie en de hazelnootpasta (hou je van zoet, voeg dan nog wat meer hazelnootpasta toe) in de blender en mix 10 sec. tot de hazelnootpasta en koffie gemengd zijn. Voeg dan de melk toe en mix nog 5 sec. Voeg dan pas de ijsblokjes toe, zorg ervoor dat de ingrediënten in de blender goed gemengd zijn voordat je de ijsblokjes erbij doet. Mix dan nog zeker 30 sec. tot een luchtige frappé. Schenk het in twee glazen en garneer eventueel met een toef slagroom, extra hazelnootpasta en cacaopoeder.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal