Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnoot chocolate chip cookies

 
Gemiddeld
12 stuks
25 min. bereidingstijd + 20 min. oventijd

100 g boter

200 g pure chocolade

100 g hazelnoten

100 g lichtbruine basterdsuiker

50 g fijne kristalsuiker

1 ei

200 g bloem

4 el Bonne Maman Hazelnootpasta

Bakpapier

Ijsbolletjestang

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Smelt de boter op laag vuur in een steelpan. Hak de chocolade en hazelnoten grof. Schenk de warme (niet hete!) boter in een kom en voeg de basterd- en kristalsuiker toe. Roer met een garde. Voeg het ei toe en zeef de bloem erboven. Spatel de chocolade, hazelnoten en hazelnootpasta erdoor.

2 Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met de ijsbolletjestang 12 gelijke bolletjes van het deeg op het bakpapier. Druk ze iets plat en bak de cookies in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Laat ze 5 min. afkoelen op de bakplaat en vervolgens, als ze iets steviger zijn, op een rooster.

 

Tip Voeg eens 2 eetlepels witte misopasta toe aan het deeg voor een heel volwassen cookie!

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal