Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

Hazelnootchoco egeltjes

 
Makkelijk
10 stuks
45 min. bereidingstijd + 15 min. oventijd + 1 uur wachttijd

Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

125 g boter, kamertemperatuur

150 g fijne kristalsuiker

3 eieren, kamertemperatuur

1 tl vanille-extract

90 g zelfrijzend bakmeel

40 g hazelnootmeel

2 el volle melk, kamertemperatuur

12 tl Bonne Maman Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

12 tl hagelslag XL

1 bruine chocolade schrijfstift

Muffinvorm met 12 holtes

10 (bruine) cupcakevormpjes

Mixer

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Verdeel de cupcakevormpjes over de holtes van de muffinvorm. Klop de boter met de kristalsuiker in ca. 4 min. licht en luchtig. Klop een voor een de eieren erdoor. Klop het vanille-extract erdoor. Zeef het bak- en hazelnootmeel boven de kom en spatel het er zo luchtig mogelijk door. Roer de melk erdoor en verdeel het beslag over de cupcakevormpjes. Bak de cupcakes in 15-20 min. goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen op een rooster.

2 Bestrijk iets meer dan de helft van de helemaal afgekoelde cakejes met Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot en steek de hagelslag er rechtop of schuin in. Maak oogjes en een neusje met de chocolade schrijfstift.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal