Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnootpasta dennenappels

 
Makkelijk
30 min. bereidingstijd + 30 min. oventijd

260 g Bonne Maman Hazelnootpasta

3 kopjes chocolade cornflakes/ schelpjes

4 eieren

6 el bloem

Poedersuiker

Boter om in te vetten

Bakblik

Mixer (optioneel)

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 175 graden. Klopt de eieren los, voeg beetje bij beetje de hazelnootpasta toe aan de eieren en blijf mixen. Voeg ook de bloem in etappes toe. Vet de bakvorm in met boter en giet het mengsel in de bakvorm. Bak de brownie gaar in ongeveer 30 minuten. Laat daarna goed afkoelen.

2 Verkruimel de afgekoelde brownies in een kom en kneed totdat er balletjes van gemaakt kunnen worden. Kneed de balletjes in de vorm van kegels.

Steek de chocolade cornflakes met de kromming naar boven in de kegeltjes om een dennenappel te maken.

Decoreer met poedersuiker voor een besneeuwd effect.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal