Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

Hazelnootpasta rocky road

 
Makkelijk
16 stuks
20 min. bereidingstijd + 3 min. wachttijd

Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

250 g pure chocolade min. 70%

150 g mariabiscuitjes

125 g boter

2 el ahornsiroop

4 el Bonne Maman Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

50 g mini marshmallows + extra om te bestrooien

Bakvorm 20 x 20 cm

Bakpapier

Stappen

1 Bekleed de bakvorm met bakpapier. Hak de chocolade fijn en breek de biscuitjes in stukjes van 1 cm. Smelt de boter en de ahornsiroop in een steelpan en verwarm tot de boter gesmolten is. Zet het vuur laag en roer rustig de chocolade en de Bonne Maman hazelnootpasta erdoor.

2 Schenk de chocolade in een grote kom en schep de biscuitjes en marshmallows erdoor. Verdeel het snel over de bakvorm en bestrooi met extra marshmallows. Zet 30 min. in de koelkast of tot het helemaal gestold is. Snijd de rocky road in kleine stukjes.

 

Tip Snijd de rocky road in vierkantjes en serveer in cupcake vormpjes voor een traktatie

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal