Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Vijgen confiture

Home made granola met Vijgen Confiture

 
Makkelijk
20 porties
10 mijn. bereidingstijd + 30 min. oventijd

Vijgen confiture

75 g ongebrande hazelnoten

75 g ongebrande amandelen

6 el zonnebloemolie (of kokosolie)

4 el Bonne Maman Vijgen Confiture

200 g havervlokken

50 g sesamzaad

50 g kokosflakes

50 g pompoenpitten

100 g cranberries

200 g gedroogde vijgen, grof gehakt

Bakpapier

Stappen

Verwarm de oven voor op 170°C. Hak de hazelnoten en amandelen grof. Meng ze in een kom met de olie, de vijgenjam, de havervlokken en het sesamzaad.

Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de granola in ca. 30 min. goudbruin en krokant. Schep af en toe om en voeg de laatste 5 min. de kokosflakes toe.

Neem uit de oven en laat de granola helemaal afkoelen op een groot bord. Meng de pompoenpitten, cranberry’s en gehakte vijgen erdoor. Serveer de granola met yoghurt en verse vruchten.

 

Tip Granola is ook heel lekker door een groene salade. Maak een klassieke Franse vinaigrette van olijfolie, azijn en mosterd. Meng met wat rucola, veldsla en eikenbladsla en bestrooi met een paar eetlepels granola! Serveer in het seizoen met verse vijgen.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal