Kaneelpancakes met karamel en appel
	1 Snijd de appel ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Bestrooi met de helft van de kaneel.
2 Meng het bakmeel met het zout, de rest van de kaneel en basterdsuiker in een kom. Voeg de karnemelk en het ei toe en klop met de mixer of garde kort tot een glad beslag.
3 Verhit een beetje boter (of olie) in een koekenpan en bak de appelpartjes in ca. 5 min. zacht en gaar. Voeg de laatste minuut 2 eetlepels karamel toe.
4 Verhit wat olie (of boter) in een andere ruime koekenpan en schep 3 hoopjes beslag van ca. 12 cm doorsnee in de pan en bak de pancakes in ca. 4 min. gaar en goudbruin. Keer ze na ca. 3 min. Bak er zo nog 3. Serveer de pancakes met de appel en extra karamel.
Tip Ook lekker met (vanile)kwark of yoghurt.