Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Frambozen confiture

Kerst ijstaart

 
Gemiddeld
8-10
25 min. bereidingstijd + 3 uur wachttijd

Frambozen confiture

1 zak chocolade Bonne Maman petits muffins (à 235 g)

100 g roze meringue drops

250 g diepvriesframbozen

150 g extra pure chocolade (72%)

2 l vanilleroomijs

4 el Bonne Maman Frambozen Confiture

Hoge springvorm 19 cm doorsnede

Bakpapier

Stappen

1 Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Breek ca. 15 muffins en verdeel ze over de bodem van de springvorm. Druk ze een beetje aan en plat. Houd 12 mooie meringue drops en een handvol frambozen achter voor versiering en verkruimel de rest van de meringue drops en de bevroren frambozen.

2 Smelt ondertussen de chocolade au bain marie en laat iets afkoelen. Doe het ijs in een kom en schep losjes de gesmolten chocolade, frambozenjam, verkruimelde meringue en frambozen erdoor. Schep in de springvorm, strijk glad en laat min. 3 uur bevriezen. Versier met de achtergehouden meringue drops en frambozen.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal