Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Kokosijs met lemon curd, tahini en pistachenoten

 
Makkelijk
4
15 min bereidingstijd + 6 uur wachttijd

2 blikken volvette kokosmelk (400 ml)

125 g witte basterdsuiker

1 el vanille-extract

6 el witte tahini (sesampasta)

6 el Bonne Maman Lemon Curd

3 el pistachenoten

Lage diepvriesbak

Stappen

Breng 200 ml kokosmelk met de basterdsuiker en het vanille-extract in een ruime steelpan aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en voeg van het vuur de rest van de kokosmelk en de tahini toe.

Schenk het in een lage diepvriesbak en zet het in de vriezer. Laat in ca. 6 uur bevriezen en roer elk uur het ijs met een garde los om de ijskristallen kleiner en zachter te maken. Hak de pistachenoten fijn. Roer na 3 uur losjes de lemon curd en de pistachenoten erdoor.

Lekker op een hoorntje, tussen twee wafels of gewoon zo!

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal