Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Fijn Gezeefd Kersen

Matchaflensjes met room en kersen

 
Makkelijk
4
40 min. bereidingstijd

Fijn Gezeefd Kersen

25 g boter + extra om te bakken

100 g bloem

1,5 tl matchapoeder + extra om te bestuiven

1 el poedersuiker

1 mespunt zout

1 ei

200 ml volle melk

300 ml slagroom

1,5 el fijne kristalsuiker

4 el Bonne Maman Fijn Gezeefd kersen + extra om te garneren

100 g kersen (diepvries, pot of vers), ontdooid of uitgelekt

Mixer

Stappen

1 Smelt de 25 gram boter. Zeef de bloem met het matchapoeder, poedersuiker en zout boven een kom. Voeg het ei toe en roer met een garde zo glad mogelijk. Roer beetje bij beetje de melk erdoor tot een glad beslag. Voeg als laatste de gesmolten boter toe.

2 Verhit een koeken- of crêpe-pan (zorg dat de pan goed heet is) en doe er wat boter (of zonnebloemolie) in. Schenk er een opscheplepel beslag in en verdeel het gelijkmatig over de pan. Maak het flensje zo dun mogelijk. Keer na ca. 1-2 min het flensje om. Bak zo minimaal 4 flensjes. Laat ze iets afkoelen.

3 Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf met de mixer. Bestrijk de flensjes met een dunne laag kersen fruitspread en slagroom en rol ze op. Snijd ze voorzichtig in stukjes en zet ze rechtop op een bord. Versier met de kersen, extra slagroom en kersen fruitspread. Bestuif met extra matcha poeder.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal