Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Mugcakes met hazelnootpasta en marshmallows

 
Gemiddeld
4 stuks
20 min bereidingstijd + 30 min. oventijd

150 g rietsuiker

125 g boter, op kamertemperatuur

1 el vanille-extract

3 eieren

75 g zelfrijzend bakmeel

100 g amandelmeel

½ tl bakpoeder

1 mespunt zout

2 el halfvolle melk, op kamertemperatuur

½ pot Bonne Maman Hazelnootpasta

Flinke handvol marshmallows

4 lege Bonne Maman potjes

Mixer

Crème brûlée brander

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de suiker met de boter in ca. 4 min. licht en luchtig met de mixer in een ruime kom. Mix een voor een de eieren erdoor. Voeg pas een volgend ei toe als het vorige helemaal is opgenomen. Zeef het zelfrijzend bakmeel met het amandelmeel, bakpoeder en zout boven de kom en spatel het er zo luchtig mogelijk door. Roer de melk erdoor.

Verdeel de helft van het beslag over de potjes. Voeg aan elke pot 1 grote eetlepel hazelnootpasta toe en verdeel de rest van het beslag erover. Bak de mugcakes in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Controleer met een satéprikker of ze gaar zijn, steek de prikker in de cake, als ie er schoon en droog uit komt, is de cake gaar. Laat afkoelen tot lauwwarm.

Schep op elke mugcake nog 1 eetlepel hazelnootpasta en top af met de marshmallows. Brand de marshmallows met de brander goudbruin. Serveer direct.

Tip Dit is een flinke mug! Je kunt het beslag ook over 6 of 8 Bonne Maman potjes verdelen. Dan kun je de oventijd verkorten met ca. 5 min.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal