Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

Oranje kroontjes

 
Gemiddeld
10 stuks
15 min. bereidingstijd + 20 min. oventijd

Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

Boter om in te vetten

10 vellen roomboterbladerdeeg (diepvries)

1 ei

3 el kristalsuiker

30 g witte chocolade

5 rode bigarreaux

10 tl zuivelspread (light)

10 tl Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

10 taartringen of taartvormpjes met losse bodem (ca. 9 cm Ø) of muffinbakvorm

Vlaggetjes ter garnering

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Vet de taartvormpjes in met boter. Laat het bladerdeeg iets ontdooien (maar niet helemaal) en zet een taartvormpje op een vel deeg. Snijd een passend vierkant en snijd nog twee reepjes die er schuin op worden gelegd, waardoor er, bij het omkeren een soort ster ontstaat. Bekleed de taartvormpjes met de sterren met de reepjes aan de onderkant. Zorg dat de puntjes omhoog steken. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg met ei en bestrooi licht met suiker.

2 Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Laat ze iets afkoelen. Hak de chocolade fijn en smelt au bain-Marie. Halveer de bigarreaux en plak met de gesmolten chocolade op elk kroontje een halve kers. Vul ze met zuivelspread en abrikozen fruitspread en garneer met een vlaggetje.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal