Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Paaskoekjes met Hazelnootpasta

 
Gemiddeld
12 stuks
20 min. bereidingstijd + 10 min. oventijd

300 g bloem

100 g boter op kamertemperatuur

150 g poedersuiker

1 ei

1 snufje vanillepoeder

60 g Bonne Maman Hazelnootpasta

Mixer

Plasticfolie

Deegroller

Koek vormpjes

Bakpapier

Stappen

Meng de bloem en poedersuiker in een keukenmachine of met een mixer. Voeg de zachte boter toe, dan het ei en tot slot het vanillepoeder. Kneed alles door elkaar.
Doe de deegbal in huishoudfolie en zet 1 uur in de koelkast.

Haal het deeg ongeveer tien minuten voordat je ermee gaat werken uit de koelkast. Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C (gasstand 6).

Bestuif het werkvlak en rol het deeg uit met een deegroller tot een dikte van ongeveer 3 mm. en steek met de uitsteekvormpjes de koekjes uit.

Leg de koekjes voorzichtig op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekjes 10 minuten en laat daarna 20 minuten afkoelen. Smeer de hele koekjes in met Bonne Maman Hazelnootpasta en leg daarop een koekje waar een figuurtje in zit.

Tip Gebruik voor de vorm van de eieren en konijnen speciale koekvormpjes of teken een patroon op een vel karton.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal