Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Paastaart

 
Gemiddeld
8-10
1 uur bereidingstijd + 1 uur wachttijd + 25 min. oventijd

225 g boter, op kamertemperatuur + extra voor invetten

225 g witte basterdsuiker

5 eieren

100 g hazelnootmeel

125 g zelfrijzend bakmeel

2 el cacaopoeder

2 el hazelnoten

250 g mascarpone

8 el Bonne Maman hazelnootpasta

Paaschocolade, kuikentjes en macarons voor versiering

Mixer (of garde)

3 springvormen 15 cm Ø

Bakpapier

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 170 ºC. Bekleed de bodem van de springvormen met bakpapier en bestrijk de randen met boter.

2 Klop in een ruime kom de boter met de basterdsuiker in ca. 5 min. licht en luchtig met de mixer. Klop een voor een de eieren erdoor. Voeg pas een volgend ei toe als het vorige helemaal is opgenomen. Zeef het hazelnootmeel, bakmeel en een mespunt zout erboven en spatel er zo luchtig mogelijk door. Verdeel het beslag in 3 gelijke delen en zeef het cacaopoeder boven 1 deel en spatel er zo luchtig mogelijk door. Schep het beslag in de springvormen en bak de cakes in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat ze helemaal afkoelen op een rooster.

3 Verhit een koekenpan en rooster de hazelnoten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord en hak ze grof. Snijd de cakelagen indien nodig mooi recht. Leg een cakelaag op een mooi bord en bestrijk royaal met mascarpone en Bonne Maman hazelnootpasta en bestrooi met gehakte hazelnoten. Herhaal en eindig met hazelnootpasta. Versier met gehakte hazelnoten, paaschocolade en macarons.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal