Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pandoro of Panetone met Bosbessen Confiture

 
Makkelijk
10-12
15 min. bereidingstijd

1 Pandoro of panettone (750-1000g)

500 g ricotta

6 el Bonne Maman Bosbessen Confiture

125 g granaatappelpitjes

125 g Kaapse bessen

Poedersuiker voor garnering

Stappen

Snijd de pandoro of panettone in vier of vijf lagen. Bestrijk elke laag royaal met ricotta, bosbessenjam en bestrooi met granaatappelpitjes en Kaapse bessen.

Bestrooi met poedersuiker!


Tip Rasp met een dunschiller 50 gram pure chocolade tussen de lagen.

 

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal