Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbeien Confiture

Panna Cotta met aardbeien confiture en bramen

 
Gemiddeld
4
30 min. bereidingstijd + 4 uur wachttijd

Aardbeien Confiture

3 gelatineblaadjes

250 ml slagroom

1 vanillestokje

50 g fijne kristalsuiker

250 g Griekse yoghurt 10%

6 el Bonne Maman Aardbeien Confiture

12 verse of diepvries bramen

4 kleine schaaltjes of glaasjes

Stappen

1 Week de gelatineblaadjes minimaal 5 min. in koud water. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng de slagroom met het merg, het vanillestokje en de suiker in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur op de kleinste pit 10 min. tegen de kook aan trekken. Neem het stokje uit de pan, voeg van het vuur de uitgeknepen gelatine toe en roer tot het helemaal is opgelost. Voeg de yoghurt toe en verdeel het over 4 glazen. Dek af met plasticfolie en laat 4 uur in de koelkast opstijven.

2 Verdeel vlak voor serveren de aardbeien confiture en bramen over de panna cotta.

 

Tip Dit toetje kan heel gemakkelijk worden voorbereid en is de perfecte lichte afsluiter van het kerstdiner!

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal