Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Frambozen

Pannenkoek in een ovenschaal

 
Gemiddeld
4-6
20 min. bereidingstijd + 12 min. oventijd

Meer Fruit Minder Suiker Frambozen

50 g boter, gesmolten + extra voor invetten

400 g meergranen pannenkoekmeel

1 el kaneel

1 tl bakpoeder

1 mespunt zout

600 ml halfvolle melk

3 eieren

3 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker frambozen

150 g verse frambozen

150 g verse blauwe bessen

Vanille-ijs, yoghurt, honing,
poedersuiker etc. om te serveren

Ovenschaal 32 x 20 cm

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 200 °C en vet de ovenschaal royaal in met boter.

2 Zeef het pannenkoekmeel met de kaneel, het bakpoeder en het zout boven een ruime kom. Roer met een garde en voeg scheut voor scheut de melk toe. Roer tot een glad beslag. Klop de eieren los in een andere kom en doe ze met de fruitspread bij het beslag. Schenk het beslag in de ovenschaal en verdeel de helft van de vruchten erover.

3 Bak de pannenkoek in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Controleer of de pannenkoek gaar is door er een satéprikker in te steken (in het midden); als ie er schoon en droog uitkomt, is de pannenkoek gaar. Serveer met ijs, fruit en fruitspread.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal