Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta

Aardbeien Confiture

Peanutbutter & jelly wafels

 
Makkelijk
1
10 min. bereidingstijd + 5 min. wachttijd

Pindapasta

Aardbeien Confiture

380 gram bloem

Snuf zout

2 el fijne kristalsuiker

2 eieren (M)

380 ml melk

6 el olie

1 tl vanille extract

Bonne Maman Pindapasta

Bonne Maman Aardbeien Confiture

Wafelijzer

Stappen

1 Doe de bloem, zout en suiker in een kom en roer met een garde door elkaar.

2 Voeg vervolgens de eieren, melk, olie en vanille extract toe. Klop tot een egaal beslag.

3 Verhit het wafelijzer en vet deze in met boter of een bakspray.

4 Vul het wafelijzer zodat alle hokjes goed bedekt zijn. Sluit het wafelijzer en bak de wafels ongeveer 5-7 minuten tot ze goudbruin worden.

5 Laat de wafels even afkoelen en bedek vervolgens de eerste helft met Bonne Maman Aardbeien Confiture en de andere helft met Bonne Maman Pindapasta.

6 Leg de wafels op elkaar als een sandwich en genieten maar!

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal