Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Frambozen

Pêche Melba

 
Makkelijk
4
20 min. bereidingstijd + 20 min. wachttijd

Meer Fruit Minder Suiker Frambozen

2 perziken

250 ml alcoholvrije witte wijn

1 (biologische) citroen

125 g rietsuiker

4 bolletjes vanille-ijs

4 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Frambozen

2 el geroosterd amandelschaafsel

Stappen

1 Halveer de perziken en verwijder de pitten. Breng de wijn met 200 ml water aan de kook in een kleine pan waar de perziken precies inpassen en dat ze helemaal onder staan (vul indien nodig aan met extra water). Schaaf met de dunschiller 2 reepjes van de citroenschil en pers de vrucht uit. Voeg de schil, de helft van het sap en de suiker toe aan het water. Doe de perziken erbij als het kookt. Pocheer de perziken 10-15 min. en laat ze in het vocht afkoelen tot warm.

2 Verdeel de warme perziken over 4 coupes, schep er een bolletje ijs en een eetlepel frambozen fruitspread op. Bestrooi met amandelschaafsel en serveer direct. 

 

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal