Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Peer en chocoladecake

 
Gemiddeld
6
15 min. bereidingstijd + 60 min. oventijd

1 pot Bonne Maman Hazelnootpasta

120 g suiker

200 g bloem

100 g melk

100 g boter

20 g cacaopoeder

1 zakje gist

1 snufje zout

2 eieren

500 g water (voor de siroop)

150 g suiker (voor de siroop)

Vleugje vanille (voor de siroop)

Stappen

1 Schil de peren. Giet het water in een steelpan en voeg de suiker toe. Doe de peren in de steelpan, voeg wat vanillepoeder (of verse vanille) toe en kook gedurende 30 to 45 minuten afhankelijk van de peren.

Meng de droge ingrediënten samen in een grote kom: bloem, gist, zout, suiker en cacaopoeder.

Voeg de eieren, gesmolten boter en melk toe. Meng tot een glad mengsel. Voeg 3 grote theelepels van de hazelnootpasta toe en meng opnieuw.

Leg de peren in een beboterde en ingevette bakvorm. Bedek met het cakemengsel. Bak gedurende 30 minuten op 180 °C.

5 Haal uit de oven en laat afkoelen. Snijd de cake daarna in grote plakken en serveer met wat hazelnootpasta.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal