Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta met stukjes pinda

Pinda bananenbrood

 
Gemiddeld
10
10 min. bereidingstijd + 45 min. oventijd + 1 uur wachttijd

Pindapasta met stukjes pinda

225 g zelfrijzend bakmeel

150 g kristalsuiker

150 g ongezouten boter (op kamertemperatuur)

125 g poedersuiker

100 g Bonne Maman Pindapasta met stukjes

50 ml melk + 2 el voor de topping

2 rijpe bananen (gepureerd)

2 grote eieren

1 tl bakpoeder

1 tl vanille-extract

½ tl kaneel

Bakvorm 20cm

Bakpapier of extra boter om in te
vetten

Mixer

Stappen

Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de 20 cm vorm met bakpapier of boter.

Klop 100g boter en de suiker luchtig met een mixer en voeg één voor één de eieren toe. Meng de gepureerde bananen door het beslag, gevolgd door het zelfrijzend bakmeel, het bakpoeder en de kaneel. Giet 50ml melk en de vanille erbij en mix tot een glad geheel.

Giet het beslag in de cakevorm en bak 45-50 minuten, of totdat een prikker er schoon uitkomt. Laat het bananenbrood volledig afkoelen op een rooster.

Maak de topping: klop de Pindapasta en 50g boter samen tot een romige massa. Voeg de poedersuiker en 2 el melk toe en klop nogmaals tot een gladde en luchtige frosting.

Bestrijk het afgekoelde bananenbrood met de Pindapasta topping.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal