Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta met stukjes pinda

Pinda granola met pistache

 
Makkelijk
Ca. 12 porties
15 min. bereidingstijd + 20 min. oventijd

Pindapasta met stukjes pinda

200 g volkoren havervlokken

2 el vloeibare honing

1 el kaneel

1 el gemberpoeder

4 el sesamzaad

4 el pompoen- of zonnebloempitten

2 el zonnebloemolie

4 el Bonne Maman Pindapasta met stukjes pinda

95 g ongebrande pistachenoten, grofgehakt

100 g ongebrande amandelen, grofgehakt

150 g gedroogde abrikozen

40 g gepofte quinoa

Bakplaat

Bakpapier

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 160°C. Doe alle ingrediënten op de abrikozen en quinoa na in een kom en meng door elkaar. Voeg ½ theelepel zout toe en verdeel alles over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de granola in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en krokant. Schep halverwege om.

2 Snijd ondertussen de abrikozen wat kleiner. Laat de granola afkoelen en meng de abrikozen en quinoa erdoor. Lekker met yoghurt, kwark, skyr, kefir of als tussendoortje.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal