Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta

Hazelnootpasta

Pinda-Hazelnoot (ontbijt) muffinfs

 
Gemiddeld
8
15 min. bereidingstijd + 20 min. oventijd

Pindapasta

Hazelnootpasta

150 g wortel

2 eieren, op kamertemperatuur

50 g rietsuiker

50 ml zonnebloemolie

100 g volle kwark, op kamertemperatuur

150 g (volkoren) zelfrijzend bakmeel

1 el koek- en speculaaskruiden

4 tl Bonne Maman Pindapasta

4 tl Bonne Maman Hazelnootpasta

Muffinvorm

8 papieren cupcakevormpjes of bakpapier

Mixer

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de cupcakevormpjes over de muffinvorm of knip passende stukjes bakpapier en duw die in de holtes. Schil de wortel en rasp grof.

2 Klop de eieren met de rietsuiker licht en luchtig met de mixer. Schenk met de mixer op de laagste stand de zonnebloemolie erbij. Spatel de kwark erdoor.

3 Zeef het bakmeel met de speculaaskruiden en een mespunt zout boven het beslag en spatel het er zo luchtig mogelijk door. Spatel als laatste de wortel erdoor.

4 Verdeel het beslag over de vormpjes. Schep op 4 muffins een theelepel Pindapasta en op de andere 4 een theelepel Hazelnootpasta. Bak de muffins in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

 

Variatietip Je kunt er altijd 2 eetlepels gehakte noten, blauwe bessen of rozijnen door spatelen!

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal