Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Quinoa pannenkoekjes met hazelnootpasta en peer

 
Gemiddeld
Ca. 6 stuks
30 min. bereidingstijd

50 g quinoa

2 eieren

200 ml (plantaardige) melk

100 g zelfrijzend bakmeel

1 el kaneel

25 g havermout

Zonnebloemolie om in te bakken

2 el hazelnoten

4 el Bonne Maman Hazelnootpasta

1 grote rijpe handpeer (Conference of Doyenne de Comice)

Mixer of garde

Stappen

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over een groot bord om iets af te laten koelen.

Klop de eieren met de helft van de melk los met een mespunt zout. Zeef het bakmeel en de kaneel erboven en roer met een garde of mixer glad. Voeg de rest van de melk toe. Roer de havermout en de quinoa erdoor.

Verhit wat zonnebloemolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep wat beslag in de pan. Bak pannenkoekjes van ca. 12 cm doorsnee. Bak er 2 of 3 tegelijk pannenkoekjes op middelhoog tot hoog vuur in ca. 3 min. gaar. Keer ze als ze goudbruin zijn aan de onderkant en gestold aan de bovenkant.

Hak de hazelnoten grof. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in partjes. Serveer de pannenkoekjes met de peer, Bonne Maman Hazelnootpasta en gehakte hazelnoten.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal