Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien

Rabarber-gember-aardbeien ijsjes

 
Makkelijk
6 stuks
20 min. bereidingstijd + 6 uur wachttijd

Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien

6 dunne stengels roze rabarber

3 cm verse gember

150 g fijne kristalsuiker

4 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien

40 g pure chocolade

40 g ruby chocolade

Ijsvormpjes 6x, ca. 100 ml inhoud

Stappen

1 Maak de rabarber schoon en snijd in stukjes van 1 cm. Weeg 400 gram van de rabarber af. Schil de gember en snijd in stukken. Doe de rabarber met de gember, de suiker en 125 ml water in een steelpan en breng aan de kook. Laat op laag vuur ca. 8 min. afgedekt koken of tot de rabarber zacht is. Laat afkoelen tot kamertemperatuur, haal de gember eruit en roer de fruitspread erdoor.

Verdeel het rabarber-aardbeienmengsel over de vormpjes, steek de stokjes erin en zet of leg de vormpjes voor minimaal 6 uur in de vriezer om hard te laten worden.

3 Hak de chocolade in kleine stukjes, maar hou ze apart en doe ze om de beurt in een grote hittebestendige kom. Hang de kommen in een pan met een laag kokend water en zorg dat de kom het water niet raakt. Laat de chocolade al roerend smelten en zigzag over de ijsjes. 

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal