Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Frambozen confiture

Sandwich sterren met Frambozen Confiture

 
Makkelijk
Ca. 20 stuks
40 min. bereidingstijd + 20 min. oventijd

Frambozen confiture

260 g bloem + extra voor bestuiven

½ tl bakpoeder

115 g boter, op kamertemperatuur

200 g fijne kristalsuiker

1 ei

1 tl vanille-extract

1/3 pot Bonne Maman Frambozen Confiture

50 g poedersuiker

Glitterpoeder (optioneel)

Deegroller

Ster koekjesvorm

Stappen

Meng de bloem met het bakpoeder en 1 mespunt zout in een kom. Klop de boter met de suiker in een andere kom met de mixer licht en luchtig. Klop het ei en het vanille-extract door het boterbeslag. Klop met de mixer op de laagste stand beetje bij beetje het bloemmengsel erdoor tot je een stevig deeg hebt. Maak er een platte schijf van en verpak in plasticfolie. Leg minimaal 30 min. in de koelkast om te rusten.

Rol het deeg uit (eventueel in 2 delen en bewaar de rest in de koelkast) op een met bloem bestoven werkblad tot ca. 3 mm dik. Steek er met de koekjesvorm een even aantal sterren uit. Leg de sterren op een met bakpapier beklede bakplaat. Steek uit de helft van de sterren nog een klein cirkeltje of sterretje. Bak de koekjes in ca. 20 min. lichtbruin en gaar. Laat ze helemaal afkoelen op een rooster.

Verdeel de frambozenjam over de sterren zonder gaatjes. Bestuif de sterren met opening met poedersuiker en leg ze op de koekjes met jam.

 

Tip Geen kerst? Deze koekjes kunnen natuurlijk het hele jaar door gemaakt worden in allerlei vormen!

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal