Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbeien Confiture

Sneeuwvlok brioche

 
Gemiddeld
8
30 min. bereidingstijd + 3u wachttijd + 20 min. oventijd

Aardbeien Confiture

20 g verse gist (of 1 zakje actieve droge gist = 9/10 g)

500 g bloem

60 g bruine suiker

1 kleine theelepel zout

1 el gemalen kaneel

110 ml (plantaardige) melk

200 g appel (of peer) compote

1 pot Bonne Maman Aardbeien Confiture

1 eierdooier

Stappen

Verkruimel de verse gist in een kom, voeg de bloem, bruine suiker, zout, kaneel, melk en compote toe.

2 Kneed 10 minuten (als je actieve droge gist gebruikt, activeer gedurende 15 minuten in 4 eetlepels verwarmde melk (van de 110 ml melk).

3 Laat het deeg 2 uur rijzen onder een vochtige theedoek.

4 Maak het deeg los en verdeel het in 3 gelijkmatige stukken. Gebruik een deegroller om de 3 stukken uit te rollen tot cirkels van gelijke grootte.

5 Verdeel de Bonne Maman Aardbeienjam over een deegcirkel. Bedek het met de tweede deegcirkel en besmeer deze opnieuw met Bonne Maman Aardbeienjam. Eindig met de laatste deegcirkel.

6 Gebruik een glas, kleine vorm of steker om een kleine cirkel in het midden te maken. Vanuit de cirkel snijd je het deeg in 8 delen.

7 Draai de stukjes deeg twee aan twee, om de sneeuwvlok te maken. Druk elk uiteinde goed aan om het deeg samen te drukken.

8 Laat opnieuw rijzen gedurende 45 min/1 uur. Bestrijk het met eigeel en bak 20/25 min. op 180°C.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal