Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

Spareribs met abrikozen-oregano glaze

 
Moeilijk
4
15 min. bereidingstijd + ca. 2 uur oventijd/ BBQ

Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

1.250 g spareribs

3 el gerookt paprikapoeder

2 el zout

2 el gedroogde oregano

1 el uienpoeder

1 el knoflookpoeder

½ tl cayennepeper

200 ml appelsap

6 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Abrikozen

1 handvol appelhoutsnippers (geweekt in water)

Aluminiumfolie

Stappen

1 Bereid een BBQ voor op indirect grillen (110 °C) of verwarm de oven voor op 110 °C. Ontvlies de spareribs (of laat de slager dat voor je doen). Meng alle kruiden en specerijen. Bestrijk de spareribs met appelsap en abrikozenjam en bestrooi met het kruidenmengsel.

2 Verpak de spareribs in aluminiumfolie. Leg ze op de BBQ met deksel dicht of in de oven en laat ca. 2 uur garen. Bestrijk tussentijds een paar keer met extra appelsap. Strooi de appelhoutsnippers op de kolen. Verwijder de folie en rooster nog ca. 15 min. tot de ribs mooi bruin en gaar zijn (direct grillen). Serveer de ribs met coleslaw en stokbrood.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal