Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Speltpannenkoekjes met kokosyoghurt en Bosbessen Confiture

 
Makkelijk
2
20 min. bereidingstijd
8 stuks

150 gram volkoren (spelt)meel

1 tl bakpoeder

250 ml halfvolle melk (of plantaardige melk)

1 tl vanille-extract

2 eieren

2 el Bonne Maman Bosbessen Confiture + extra voor serveren

150 g blauwe bessen

400 g (kokos)yoghurt

Plantaardige olie om in te bakken (bijv. zonnebloemolie)

Stappen

Zeef het meel met de bakpoeder en 1 mespunt zout boven een kom. Roer met een garde de melk erdoor tot er geen klontjes meer in het beslag zitten. Voeg het vanille-extract toe. Klop de eieren en de 2 eetlepels bosbessenjam erdoor.

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur. Doe een beetje olie in de pan en een klein handje blauwe bessen en schep er wat beslag op. Zo krijg je een mooie, grillige vorm. Bak de pannenkoekjes in ca. 4 min. op middelhoogvuur goudbruin en gaar. Keer ze als het beslag bovenop bijna gestold is.

Serveer de pannenkoekjes met blauwe bessen, extra bosbessenjam en (kokos)yoghurt.

 

Tip bestrooi met wat verse muntblaadjes

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal