Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Frambozen

Supercookie met frambozejam en vers fruit

 
Makkelijk
10
30 min. bereidingstijd + 20 min. oventijd + 1 uur wachttijd

Meer Fruit Minder Suiker Frambozen

200 g havermout

150 g blanke amandelen

75 g bloem

3 el maanzaad

100 g boter, op kamertemperatuur

150 g rietsuiker

250 g slagroom

250 g ricotta

4 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Frambozen

500 g vers fruit naar keuze
(aardbeien, frambozen, perziken etc.)

Bakpapier

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Wel de havermout 20 min. in 175 ml water. Hak ondertussen de amandelen fijn. Voeg ze samen met de bloem toe aan de havermout en schep goed om. Voeg de boter en rietsuiker toe en kneed tot een egaal deeg. Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en vorm er een cookie van ca. 25-30 cm doorsnede van. Bak de cookie in ca.25 min. in het midden van de oven tot de rand donkerbruin begint te kleuren. Laat afkoelen.

2 Klop de slagroom stijf met de mixer en spatel de ricotta erdoor. Breek de koek in stukken, verdeel de ricottaroom en frambozenjam erover. Verdeel het fruit erover.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal