Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Tonic affogato mocktail

 
Makkelijk
2
10 min. bereidingstijd

2 el hazelnoten

2 el Bonne Maman Hazelnootpasta

2 bollen vanille-roomijs

2 versgezette espressi

300 ml tonic

2 gin & tonic glazen

Spuitzak

Stappen

1 Verhit een koekenpan en rooster de hazelnoten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin en krokant. Laat afkoelen op een bord, hak ze heel fijn en strooi ze weer op het bord.

2 Doe de hazelnootpasta in de spuitzak en knip een klein puntje af. Spuit een mooi randje op de rand van de glazen en doop ze in de gehakte hazelnoten.

3 Spuit in elk glas een theelepel hazelnootpasta en doe er een bolletje ijs in. Schenk de espresso erover en vul aan met de tonic. Serveer direct.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal