Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Twickers met Dulce de Leche

 
Gemiddeld
Ca. 20 stuks
35 min. bereidingstijd + ca. 25 min. oventijd + 1 uur wachttijd

1 vanillestokje

150 g boter, op kamertemperatuur

100 g witte basterdsuiker

250 g bloem

250 g ongezouten pinda’s

1 pot Bonne Maman Caramel Dulce de Leche

200 g pure chocolade 70%

1 tl grof zeezout

Brownievorm 20 cm

Bakpapier

Mixer

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de brownievorm met bakpapier.

2 Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Klop de boter met het merg en de basterdsuiker in ca. 3 min. licht en luchtig met de mixer. Zeef de bloem erboven en mix kort tot grove korrels. Verdeel het deeg over de brownievorm en duw aan tot een egale laag. Bak de koeklaag in het midden van de oven in ca. 25 min. goudgeel. Laat helemaal afkoelen in de brownievorm op een rooster.

3 Hak de pinda’s grof, doe ze in een kom en schep ze goed om met de caramel. Verdeel deze laag over de koeklaag en zet 15 min. in de vriezer.

4 Hak de chocolade fijn en smelt de chocolade au bain-marie. Verdeel de chocolade gelijkmatig over de pinda-caramellaag. Bestrooi met zeezout en laat stollen. Snijd de twickers met een heet mes in ca. 20 repen.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal