Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Valentijnstaartjes met Hazelnootpasta

 
Moeilijk
6 stuks
30 min. bereidingstijd + 15 min. oventijd

Cacaogebak

160 g bloem

70 g poedersuiker

20 g hazelnootpoeder

100 g boter

1 ei

20 g ongezoete cacaopoeder

1 mespuntje zout

 

 Vulling (ganache) met Bonne Maman Hazelnootpasta

300 ml verse slagroom

2x eigeel

60 g Bonne Maman Hazelnootpasta

70 g pure chocolade

Overig

Chocolade bovenkant voor op het
taartje

Cacao poeder

Praline

Stappen

Chocolade gebak

Laat de boter op kamertemperatuur komen

Mix in een beslagkom de bloem, poedersuiker, hazelnootpoeder, cacao & het zout. Voeg de zachte boter toe en mix goed. Voeg het ei toe en roer tot het deeg gevormd is. Laat 1 uur in de koelkast staan voor gebruik.

Haal het deeg uit de koelkast, en rol uit tussen 2 vellen bakpapier. Zet nogmaals voor 30min in de koelkast, zo kan je gemakkelijker met het deeg werkbaar. Vul verschillende kleine of een grote bakvorm met het deeg en prik ze in met en vorm. Bak voor 15min. op 160 graden.

 

Ganache 

Mix de Bonne Maman hazelnootpasta & pure chocolade samen in een beslagkom. Mix in een andere beslagkom de twee ei-geel dooiers.

Kluts de slagroom en warm op in een steelpan, giet een gedeelte bij het eigeel.

Voeg de room en het eigeel samen in de steelpan en breng aan de kook in de steelpan, om de room te verdikken. Giet het warme mengsel over de chocolade mix en roer tot het een mooie gladde ganache vormt.

Giet de ganache in de taartschelpjes en laat 1 uur staan.

Sprenkel praline over de taartjes, voeg een chocolade schijf toe op de bovenkant en top af met cacaopoeder.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal