Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Vlierbloesem cupcakes met bloemen

 
Gemiddeld
12 stuks
40 min bereidingstijd + ca. 15 min. oventijd + ca. 1 uur wachttijd

150 g boter, op kamertemperatuur

125 g witte basterdsuiker

2 el vlierbloesemsiroop

3 eieren, op kamertemperatuur

125 g zelfrijzend bakmeel

25 g amandelmeel

2 el volle melk, op kamertemperatuur

400 ml slagroom

150 g mascarpone

3 el fijne kristalsuiker

12 tl Bonne Maman fruitspread, confiture, caramel, hazelnootpasta

12 eetbare bloemetjes

Mixer

Muffinvorm met 12 holtes

12 papieren cupcake-vormpjes

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de papieren vormpjes over de muffinvorm.

2 Klop de boter met de basterdsuiker in ca. 5 min. licht en luchtig. Klop de vlierbloesem siroop erdoor en klop vervolgens 1 voor 1 de eieren erdoor. Zeef het bak- en amandelmeel erboven en spatel het er zo luchtig mogelijk door. Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormpjes en bak de cupcakes in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Laat ze 5 min. afkoelen in de vorm en laat ze dan helemaal afkoelen op een rooster.

3 Klop de slagroom met de mascarpone en de kristalsuiker stijf. Verdeel de room over de afgekoelde cupcakes en maak er een mooie swirl in met een theelepeltje fruitspread, confiture, hazelnootpasta of wat je maar lekker vindt. Versier de cupcakes met een bloemetje.

 

Tip Het mooiste is natuurlijk om deze cupcakes met vlierbloesem te versieren!

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal