Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta

Whipped Pindapasta boter

 
Makkelijk
6
10 min. bereidingstijd

Pindapasta

250 g boter, op kamertemperatuur

2 el volle melk, op kamertemperatuur

3 el Bonne Maman Pindapasta, op kamertemperatuur

½ tl grof zeezout

2 el crispy chili-olie (of meer naar smaak)

Mixer

Stappen

1 Klop de boter met de melk met de mixer in ca. 6 min. licht en luchtig. Klop dan de Pindapasta erdoor. Klop nog ca. 3 min. Klop als laatste kort het zout erdoor. Schep de luchtige boter in een schaaltje en schep de crispy chili-olie erop. Serveer met (geroosterd) zuurdesembrood. 

 

Bewaartip Bewaar de whipped pindaboter afgedekt in de koelkast. Het wordt dan weer veel steviger. Weer serveren? Laat het wat op kamertemperatuur komen of zet opnieuw de mixer erin voor die lekkere en zachte luchtigheid.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal