Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta

Yoghurt bark met Pindapasta en Hazelnootpasta

 
Makkelijk
8
15 min. bereidingstijd + 3 uur wachttijd

Pindapasta

500 g Griekse yoghurt

2 el vloeibare honing of poedersuiker

40 g pure chocolade 70%

2 el Bonne Maman Pindapasta

2 el Bonne Maman Hazelnootpasta

2 el gezouten pinda’s

2 el hazelnoten

2 el gezouten pretzels

Bakplaat ca. 28 x 32 cm

Bakpapier

Stappen

1 Meng de yoghurt met de honing of poedersuiker en verdeel de yoghurt over een met bakpapier beklede bakplaat. Hak de chocolade fijn en smelt au bain-Marie.

2 Swirl de gesmolten chocolade, pindapasta en hazelnootpasta door de yoghurt. Hak de pinda’s en hazelnoten grof en strooi ze met de pretzels over het mengsel. Zet minimaal 3 uur in de vriezer. Breek in stukken voor serveren.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal