Nieuw
Pindapasta met een exclusief Bonne Maman mes - 325g
Pindapasta, romig en zacht.
Voor een traktatie op elk moment van de dag heeft Bonne Maman een nieuw recept: Pindapasta. Een unieke en heerlijk romige textuur, gemaakt van licht geroosterde pinda's en zonder palmolie.
Vergezeld door een elegant Bonne Maman mes, is dit recept met zijn unieke textuur ideaal als broodbeleg, in smoothies of een verrassend ingrediënt voor bakcreaties.
Wettelijke benaming
Pâte à tartiner onctueuse à la cacahuète
Ingrediënten en allergenen
Geroosterde pinda's 81%, suiker, cacaoboter, zonnebloemolie, zout, vanille-extract, emulgator: zonnebloemlecithine. Kan andere noten en sesam bevatten.
Nettogewicht (in g)
325 g
614 kcal
Materiaal
Verre
Métal
Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.
Bewaren
Donker en op kamertemperatuur bewaren (max 25°C). Niet in de koelkast bewaren.
Aantal artikelen per verpakking
2