Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Adventskalender 2024

Ontdek een assortiment van 23 lekkernijen voor fijnproevers (jam, spreads, karamels) en 1 exclusieve kerstverrassing. 

680g
SKU
3608580035862
€ 34,90

(€ 51,32/kg)

Op voorraad

Deel

Voor de feestdagen nodigt Bonne Maman jong en oud uit voor ongevergetelijke avonturen met het hele gezin, tijdens de ontdekking van de nieuwe adventskalender. Terwijl je door het hart van een besneeuwd dorp rijdt, ontdek je het Bonne Maman kersttreintje vol exclusieve lekkernijen. De nieuwe kalender bevat 23 heerlijke lekkernijen, zodat je kunst aftellen tot kerstochtend, terwijl je elke dag een heerlijk recept ontdekt om van te genieten op een stukje warme toast, een croissant of een crêpe. 

Meer details

List of products

Wettelijke benaming
Calendrier de l'Avent 2024

Nettogewicht (in g)
680g (21 x 30 g e + 2 x 25 g e)

Materiaal
Métal, carton, céramique

Dimensies
26,9 x 36,8 x 11,7 cm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.

Bewaren
Pâtes à tartiner : A conserver à l'abri de la chaleur et de la lumière. Ne pas mettre au réfrigérateur.

Aantal artikelen per verpakking
24

De Bonne Maman adventskalender 2024 bevat de volgende lekkernijen:  

  1. Abrikozen met Sinaasappelbloesem Fruitbeleg
  2. Ananas en Passievrucht Jam
  3. Aardbeien en Bosaardbeien Extra Jam
  4. Citroen met Vlierbloesem Fruitbeleg
  5. Rabarber met Kruiden Extra Jam
  6. Kersen met Honing Jam
  7. Guave Jam
  8. Bosbessen met Ahornsiroop Fruitbeleg
  9. Frambozen me Rozen Fruitbeleg
  10. Mirabelle Pruimen met Lindebloesem Fruitbeleg
  11. Appels en Kweeperen met Honing Fruitbeleg
  12. Sinaasappel, Yuzu en Grapefruit Marmelade
  13. Mango's, Frambozen en Limoenen Fruitbeleg
  14. Bosvruchten Extra Jam
  15. Dulce de Leche Karamelspread met Koffie
  16. Vijgen met Kaneel Extra Jam
  17. Hazelnootpasta 2x
  18. Dulce de Leche Karamelspread met Madagaskar Vanille
  19. Peren met Cacao Nibs Fruitbeleg
  20. Viervruchten Extra Jam
  21. Abrikozen en Perziken Jam
  22. Sinaasappel met Pure Chocolade Fruitbeleg
  23. Verrassing
Adventskalender 2024 - Bonne Maman-1
Adventskalender 2024 - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Calendrier de l'Avent 2024 Bonne Maman

Bonne Maman adventskalender 2024, een kersttrein vol lekkernijen

Elk jaar, als de dagen korter worden en de temperaturen beginnen te dalen, klinkt het magische geluid van de feestdagen. Het naderen van kerstmis is een belofte van troost, gezelligheid, vrijgevigheid en biedt geluk aan alle fijnproevers.

Ter gelegenheid hiervan heeft Bonne Maman een betoverende adventskalender gemaakt, gevuld met zoete lekkernijen. Iedereen zal op zoek gaan naar zijn eigen verrassing, met als enige doel te genieten van een Bonne Maman recept. Ontdek 22 exclusieve recepten voor jams, spreads en karamels, gemaakt met eenvoudige en smakelijke ingrediënten die de harten van fans van Bonne Maman creaties zullen verwarmen.

In 2024 presenteert Bonne Maman haar kersttrein vol lekkernijen.

Dit jaar prikkelt Bonne Maman de verbeelding van alle fijnproevers door hen uit te nodigen in het hart van haar betoverde dorp, doorkruist door een magische kersttrein. De trein rijdt langs besneeuwde huizen, sleeën en sneeuwpoppen en de mooie rode locomotief en wagonnetjes zitten boordevol verrassingen en lekkernijen.
De Bonne Maman kersttrein zou zijn gemaakt door de elfjes van de kerstman, die het hele jaar hard hebben gewerkt om iedereen 24 kansen te geven om zich te vermaken voordat Kerstmis aanbreekt...

Elke doos biedt kinderen en hun ouders de kans om iconische of nog niet eerder gepubliceerde recepten voor Bonne Maman jam, spread en karamel te ontdekken of te herontdekken.

Dit fantastische universum laat jong en oud met plezier wachten tot het langverwachte moment waarop de cadeautjes aan de voet van de kerstboom verschijnen.

De adventskalender, een geschenk vol liefde

Je geliefden een adventskalender geven is vooral een geschenk van ontelbare lekkernijen. Elke ochtend, na een nacht vol geduld, kan iedereen eindelijk een nieuw vakje openen en een van de 24 verrassingen ontdekken die verborgen zitten achter het magische decor van de Bonne Maman 2024 adventskalender. Ongebruikelijke jam, romige karamel, royaal fruitbeleg... Dag na dag ontdekt iedereen een heerlijk recept van Bonne Maman om van te genieten of om te delen in afwachting van de komst van de Kerstman!

Een heerlijke adventskalender om cadeau te geven... of om jezelf op te trakteren!

In deze magische tijd van het jaar, die synoniem staat voor delen en gezelligheid, is het niet ondenkbaar om aan jezelf te denken als je je naasten wilt verwennen met een origineel, gastronomisch cadeau! Trakteer jezelf voor de feestdagen op de prachtige Bonne Maman adventskalender 2024 met een overvloed aan zoete kerstlekkernijen. Met zijn jams, spreads en karamels geeft deze heerlijk smakelijke editie je de kans om momenten te delen met je gezin.

Een klein cadeautje om jezelf elke dag een moment van verwondering te geven, terwijl je wacht op kerstavond. Maar wacht niet te lang... De Bonne Maman adventskalender 2024 is verkrijgbaar in beperkte oplage.

Bekijk meer See less
Even geduld...